Het Mysterieteam van SC Veendam fotografeert  vanuit een DAF slingers voor de ramen.
Het Mysterieteam van SC Veendam fotografeert vanuit een DAF slingers voor de ramen.

Duizend Kolonicio’s staan al achter SC Veendam

VEENDAM – SC Veendam telt na de eerste week actievoeren 1.000 Kolonicio’s. Dat zijn er 200 per dag. Een bemoedigend aantal, maar het zijn er nog niet genoeg.

Woordvoerder René Otterloo: “Via Twitter lezen we dat mensen aangeven dat zij Kolonicio zijn geworden, maar hun aanmeldingen zijn helaas nog niet geregistreerd. Laat het er niet bij zitten en meld je aan via de website www.sc-veendam.nl. Het is niet moeilijk. Binnen twee minuten ben je Kolonicio.”

Overal Hand in Hand-slingers
De Hand-in-Handslingers uit de brochure van SC Veendam zijn ondertussen overal in Oost-Groningen te vinden. Het Mysteryteam (dat totaal niet opvalt in zijn geelzwarte bolide) is elke dag onderweg om deze slingers te fotograferen. Het team treft ze aan op winkeldeuren, bedrijfsauto’s, brievenbussen, ramen, deuren, etc. Elke slinger dingt mee naar de mooie prijzen die verbonden zijn aan de Hand-in-Hand actie.

Cheque van supporters
Ook goed nieuw van de supportersvereniging van SC Veendam. Zij overhandigde afgelopen vrijdag een mooie cheque aan algemeen directeur Henk Eising als uitvloeisel van de vrijwilligersavond die een week eerder in het eigen supportershome werd gehouden.

Artikel geplaatst door Karin Weijs op 23-04-12 14:35.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Veendammer via:
Advertentie
advertentie
Advertentie